New England Patriotsin mahtavat pelaajat jäävät eläkkeelle

Pelaajat, jotka kerran saavuttivat mahtavuutta New England Patriotsin kanssa, ovat vähitellen jäämässä eläkkeelle, ja se aikakausi päättyi myös viime kaudella. New England Patriots sijoittui viimeiseksi NFL:ssä, ja myös päävalmentaja Bill Belichick päätti jättää joukkueen. Yli 20 vuoden historialliset jäljet ovat kokeneet suuria muutoksia pelinrakentajan Tom Bradyn lähdön myötä. Ehkä vuodesta 2019 alkaen uusi aikakausi on syntymässä, mutta se on vielä siirtymävaiheessa. Tom Bradyn lähtö on vain näkyvä laukaisin, ja New England Patriotsin on määrä astua taantuman aikakauteen.

Puolustava puolustaja Logan Ryan, jonka New England Patriots valitsi samana vuonna kolmannella kierroksella, ilmoitti myös lopettavansa. Logan Ryan aloitti NFL-uransa ensimmäisenä New England Patriots Pelipaidat, jossa hän voitti myös ainoat kaksi Super Bowl -mestaruuspalkintoaan. Kun Logan Ryan liittyi Tennessee Titansiin vuonna 2017, hän tapasi kauan kadonneen vanhan joukkuetoverinsa Tom Bradyn vuoden 2019 pudotuspelien wild card -kierroksella. Tämä oli myös viimeinen kerta, kun Tom Brady pelasi New England Patriotsissa. Logan Ryanin sankarillinen voitto vastustajasta merkitsi myös tuon aikakauden loppua.

Kun Logan Ryan pelasi viimeksi, hän pääsi myös finaaliin San Francisco 49ers Pelipaidat, mutta valitettavasti hän ei onnistunut saamaan uransa kolmatta Super Bowl -mestaruutta. New England Patriotsin päätyttyä Kansas City Chiefs aloitti uuden suuntauksen American Leaguessa. Viimeisten neljän vuoden aikana Kansas City Chiefs on voittanut kolme Super Bowlin mestaruutta, kun taas San Francisco 49ers on hävinnyt kahdessa finaalissa. Logan Ryan näyttää nähneen New England Patriotsin Kansas City Chiefsissä, joten hän tietää, että mestaruutta ei todennäköisesti saavuteta uudelleen, ja eläkkeelle jääminen on myös eräänlainen helpotus.